21:31 / 28.09.2020 Политика

Ганна Іщенко пропонує зробити Ботанічний сад відкритим простором для занять спортом

Кандидат до Київради від партії «Слуга Народу» Ганна Іщенко пропонує зробити Ботанічний сад відкритим для занять спортом з 6 до 9 ранку.

Таку пропозицію вона винесла на обговорення жителів Печерського району Києва в себе на офіційній сторінці в Facebook.

Підтримка здорового способу життя та спорту – це внесок в екологічне майбутнє столиці та здоров'я містян, вважає кандидат.

«Про розвиток спортивної інфраструктури мова йде вже не перший рік, однак у деяких районах столиці «віз і нині там». Ми пропонуємо швидкі зміни вже зараз! Печерський район має для цього готові рішення. Наша пропозиція – зробити Ботанічний сад відкритим для занять спортом з 6 до 9 ранку. Вільно пропускати на територію парку у ці години», – запропонувала Ганна Іщенко.

На її думку, це змотивує ще більше жителів Печерського району зайнятися ранковими пробіжками, спортивною ходою, зимовими прогулянками на лижах, а також приділити увагу своєму здоров’ю. «Ранкові вправи доріжками Ботсаду  – можуть стати гарним початком робочого дня та чудовою традицією для нашого району», – зазначає кандидат.

Ганна Іщенко стверджує, що цю практику можна й треба поширювати на інші громадські простори та робити їх більш відкритими та доступними для жителів Печерська. Саме тому вона пропонує всім небайдужим киянам висловити свої пропозиції стосовно того, де саме в районі найкомфортніше можна було б займатися спортом.