22:31 / 06.04.2020 Наука и техника

iPhone 12: характеристики, деталі дизайну та фото

За чутками, восени 2020 року на нас чекає не три, а відразу чотири нових iPhone 12. В мережі з'являється інформації про майбутні новинки. Зокрема, зараз інсайтери повідомили деякі деталі зовнішнього вигляду смартфонів, повідомляє 24tv.ua.

Що відомо про дизайн

Попри нарікання користувачів, iPhone 12 все ще збережуть ненависну багатьом моноброву. Цей виріз з'явився ще в 2017 році на iPhone X і з тих пір став частиною лінійок iPhone Xs/ Xr і iPhone 11.

Щоправда, у iPhone 2020 року виріз буде трохи меншим.

Ще одним нововведенням в лінійці смартфонів iPhone 12 стане підтримка стандарту зв'язку 5G. Незважаючи на те, що всі пристрої в рамках нової серії отримають підтримку нового стандарту зв'язку, лише флагманська модифікація iPhone 12 Pro зможе похвалитися підтримкою діапазону mmWave.

Також, аналітики стверджують, що iPhone вперше в історії отримають 6 ГБ оперативної пам’яті. Щоправда, користувачі матимуть змогу вибрати і модель з 4 ГБ оперативки – такий iPhone 12 буде коштувати трохи менше.

Фото iPhone 12 Pro

Як свідчить фото, по периметру iPhone 12 Pro отримає металеву рамку. Загалом, новий смартфон буде нагадувати класичний iPhone 5. Про це раніше було чимало чуток. Самі користувачі називали дизайн "п'ятірки" найкращим за всю історію Apple.

Так може виглядати iPhone 12 Pro

Зовнішній вигляд iPhone 12 Pro Max

Тим часом, дизайнер Хасан Каймак показав свої ідеї, як може виглядати iPhone 12 Pro Max. За чутками, отримає екран діагоналлю 6,7 дюйма. Також інсайдери припускають, що він отримає процесор Apple A14.

Так може виглядати iPhone 12 Pro Max

Основна камера буде нагадувати блок, який отримало покоління iPhone 11, тільки кількість модулів мають збільшити.

iPhone 12 Pro Max мають презенувати у вересні 2020