16:10 / 15.01.2020 Наука и техника

Microsoft вирішила виправити ще одну помилку в Windows 10

Пошукова система давно є невід’ємною частиною всієї лінійки операційних систем Microsoft і Windows 10 зокрема. Вона дозволяє легко знаходити документи, зображення або додатки. Однак проблеми з пошуком в «десятці» зустрічаються регулярно і досить часто.

Тому в Microsoft в даний час працюють над новим додатком Indexer Diagnostics, який вже є в Microsoft Store. На думку розробників, воно повинно допомогти усунути неполадки, пов’язані з індексацією під час пошуку, повідомляє itechua.com.

Додаток поки є в бета-версії, але вже вміє відображати дані про процес індексування, а також дозволяє перезапустити відповідну службу. Також можна довідатися, проіндексований чи певний додаток або файл.

Компанія поки що офіційно не анонсувала додаток Indexer Diagnostics, але, як очікується, це відбудеться протягом цього року. Крім того нагадаємо, що оновлення Windows 10 20H1 отримало оновлення для зниження навантаження на диск і процесор. У всякому разі, компанія обіцяє, що так це буде працювати. Залишається дочекатися виходу релізу, щоб робити висновки.

А ось проблема в пошуку Провідника до цих пір не вирішена, хоча цього виправлення очікують вже довго. Але в Редмонді не поспішають озвучувати дату. Очевидно, що цього варто чекати не раніше весни, коли вийде готова масова версія оновлення.

ТЭГИ: