11:37 / 19.12.2019 Наука и техника

Новий Ford Puma отримав найвищі бали безпеки Euro NCAP

Новий Ford Puma отримав 5-зірковий рейтинг безпеки від незалежного органу Euro NCAP.

Кросовер Puma - включаючи версію Puma EcoBoost Hybrid - є однією з восьми моделей пасажирських автомобілів Ford, що тепер пропонують 5-зіркову безпеку для клієнтів.

Euro NCAP присвоїв Puma високі бали за захист дорослих та дітей. Технології, включаючи допоміжну допомогу з активним гальмуванням, інтелектуальним обмежувачем швидкості та системою утримування смуги руху, також отримали високу оцінку.

Puma - це п’ятий автомобіль Ford, який отримав 5-зірковий рейтинг безпеки у 2019 році, поряд із моделями Ford Focus, Mondeo, Kuga та Explorer Plug-In Hybrid.

Ключові факти

• Euro NCAP присвоїв Puma 94-відсотковий бал за захист дорослих пасажирів, 84 відсотки за захист дітей-пасажирів, 77 відсотків за захист уразливих користувачів дорожнього руху та 74 відсотки за засоби безпеки;

• Puma набрав 16 балів при бокових ударах і 12 балів за встановлення системи захисту дітей;

• Puma використовує 12 ультразвукових датчиків, три радари та дві камери, розташовані навколо автомобіля, щоб забезпечити набір технологій Ford Co-Pilot360, які підвищують захист, керування автомобілем та паркування, а також розроблені для того, щоб зробити досвід водіння більш комфортним, менш вимогливим та безпечнішим

New Ford Puma

Новий Ford Puma представляє вдосконалену, економічну систему силових агрегатів, а також практичність та відмінний дизайн для компактних кросоверів.

Потужність та оптимізована ефективність використання палива забезпечуються за допомогою 48-вольтової технології EcoBoost Hybrid - інтегруючи електричну енергію з обертовим моментом з низьким тертям, трициліндровим 1,0-літровим бензиновим двигуном EcoBoost потужністю 155 к.с.

Авто забезпечує підвищену висоту їзди для водіння, що покращує впевненість та пропонує безкомпромісний розмір багажного відділення, місткістю 456 літрів.

5-зіркова безпека у авто Ford

  • Ford Puma – 2019
  • Ford Kuga – 2019
  • Ford Explorer Plug-In Hybrid – 2019
  • Ford Mondeo – 2019
  • Ford Focus – 2019
  • Ford Fiesta – 2017
  • Ford Galaxy – 2015
  • Ford S-MAX – 2015

# # #

Про Віннер. Володіючи 25-річною історією діяльності в Україні, «Віннер Груп Україна» виступає одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у більше ніж 50 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Володимир Петрук, Менеджер з маркетингових комунікацій Ford

044 585 63 00 (вн. 2460), vpetruk@winner.ua