22:38 / 26.09.2019 Наука и техника

OnePlus представила свій новий флагманський смартфон OnePlus 7T

Компанія OnePlus представила свій новий флагманський смартфон. Модель OnePlus 7T відчутно відрізняється від OnePlus 7, причому вперше для моделей з літерою T відрізняється в тому числі зовні.

Але новий за своїм зовнішнім виглядом блок основної камери — це далеко не все, що змінилося в смартфоні. Наприклад, тут інший екран. Він став ще більш витягнутим — співвідношення сторін становить 20:9 проти 19,5:9 у OnePlus 7, передає unian.ua.

Звичайно, найбільш важливе нововведення — кадрова частота в 90 Гц, як у OnePlus 7 Pro. Компанія зазначає, що не очікувала такої величезної уваги до даної характеристики в своєму флагмані, тому тепер ми бачимо 90 Гц і в OnePlus 7T.

Крім того, екран новинки може похвалитися піковою яскравістю в 1000 кд/м2 і підтримкою HDR10+.

Досить серйозно змінилася камера. Якщо у OnePlus 7 подвійна камера, причому другий датчик — даремний п'ятимегапіксельний сенсор глибини, то в OnePlus 7T камера потрійна, причому всі три датчики нормальні. Тут є головна камера роздільною здатністю 48 Мп, «ширик» і «телевик» з дворазовим наближенням.

OnePlus 7T отримав стереодинаміки і новий вібромоторчик під назвою Haptic Motor.

Очікувано новинка отримала SoC Snapdragon 855 Plus, хоча навряд чи користувачі помітять різницю зі звичайною версією Snapdragon 855.

Разом зі смартфоном компанія запустила платіжний сервіс OnePlus Pay. Враховуючи, що анонсували смартфон в Індії, саме там сервіс і стартує. Де і коли він з'явиться пізніше, поки невідомо.

Версія з 8 ГБ і 128 ГБ флеш-пам'яті коштує 535 доларів, з 256 ГБ флеш-пам'яті — 565 доларів.