13:40 / 11.09.2019 Наука и техника

Нові iPhone: з'явились докладні характеристики новинок від Apple

Новинки отримали вдосконалені камери, потужні процесори і нові дисплеї.

Вчора компанія Apple представила свої нові смартфони: iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Новинки отримали вдосконалені камери, потужні процесори і нові дисплеї. Зібрано всі подробиці про нові iPhone, повідомляє УНІАН.

iPhone 11: характеристики, ціна

Новий iPhone 11 / REUTERS

Першою на презентації показали базову модель iPhone 11. Новинка представлена одразу в шести кольорах: пастельних бузковому, жовтому і зеленому, а також класичних червоному, чорному і білому.

iPhone 11 отримав подвійну камеру з ширококутним і ультраширококутним модулем. У нових iPhone є нічний режим зйомки. Крім того, вперше у фронтальну камеру додали режим SlowMotion. Також, тепер iPhone вміє робити не тільки портрети людей, але і тварин.

В iPhone 11 встановлений процесор А13 Bionic, який, за твердженням Apple, є найпотужнішим процесором на ринку. Також новинка оснащена звуковою системою Dolby Atmos.

Новинка отримала Retina LCD дисплей, з підтримкою функції True Tone. Однак "чубчик" з екрану нікуди не подівся.

Новий айфон отримав покращену батарею, яка забезпечить цілий день роботи смартфона без підзарядки, розповіли на презентації.

Також iPhone 11 отримав покращений вологозахист. Смартфон може до 30 хвилин знаходиться на глибині 2-х метрів. Також в Apple стверджують, що скло, з якого зроблено новий айфон, найміцніше на ринку.

Ціна на iPhone 11 стартує від 699 доларів.

iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max: усі подробиці

Камери iPhone 11 Pro / REUTERS

Головною особливістю iPhone 11 Pro стала потрійна камера, яка вперше з'явилася в смартфонах від Apple. На ній під час презентації було зроблено головний акцент.

iPhone 11 Pro має ширококутний, ультраширококутний і телеоб'єктив. Крім цього, камера оснащена технологією Deep Fusion, за допомогою якої смартфон робить одразу 9 фото, після чого штучний інтелект вибирає і об'єднує кращі пікселі для отримання широкого динамічного діапазону і максимальної деталізації. У новому айфон з'явилася можливість одночасно отримувати зображення зі всіх камер, включаючи фронтальну і працювати з відео прямо під час зйомки.

"Прошки" отримали ще більш покращений екран, який назвали Super Retina XDR. В iPhone 11 Pro діагональ 5,8 дюйма, в iPhone 11 Pro Max - 6,5 дюйма.

iPhone 11 Pro представлений в чотирьох кольорах: золотий, срібний, космічний сірий і опівнічний зелений.

За словами виробника, iPhone 11 Pro працює на чотири години довше Xs, а 11 Pro Max - на п'ять годин довше Xs Max. І вперше iPhone отримає швидку зарядку прямо з коробки, в комплекті зі смартфоном буде поставлятися блок живлення на 18 ватт, як у iPad Pro.

Ціни на iPhone 11 Pro стартують від 999 доларів, а на Max від 1099 доларів.