15:01 / 21.02.2019 Наука и техника

Стало відомо скільки продано смартфонів Samsung Galaxy за 10 років

Глава мобільного підрозділу Samsung Дон-Джин Кох відзвітував про подолання важливого рубежу - сумарні продажі смартфонів, випущених під брендом Galaxy, перевищили 2 млрд одиниць, повідомляє prm.ua з посиланням на The Verge.

Тобто, менш ніж за 10 років (перші смартфони під брендом Galaxy вийшли в 2010 році) Samsung реалізувала більше 2 млрд смартфонів Galaxy. Це вперше Samsung поділилася такою статистикою.

З огляду на світову популярність компанії Samsung і самого бренду Galaxy, а також обсяги її продажів, немає нічого дивного в цьому показнику, але результат все одно вражає. Очевидно, що в цю цифру увійшли не тільки продажі смартфонів флагманських лінійок Galaxy S і Galaxy Note, але і лінійок початкового і середнього рівня Galaxy A, Galaxy C і Galaxy J.

Для порівняння, компанія Apple, представляючи нові iPhone на вересневій презентації в минулому році, заявила про наближення до позначки 2 млрд реалізованих пристроїв з iOS. Ймовірно, зараз вже це рубіж пройдено, але Apple рахує не тільки смартфони iPhone, але і планшети iPad.

ТЭГИ: