21:45 / 20.07.2018 Наука и техника

Google оскаржить рекордний штраф Єврокомісії у 4,3 мільярда євро

Гендиректор Google заявив, що Єврокомісія проігнорувала особливості бізнес-моделі Android і конкуренцію з iOS-пристроями.

Компанія Google планує оскаржити рішення Європейської комісії про штраф у 4,34 мільярда євро за порушення антимонопольного законодавства Євросоюзу. Про це повідомляється в блозі компанії, передає unian.ua.

18 липня Єврокомісія опублікувала рішення проти Android. В ньому ігноруються особливості бізнес-моделі Android, а також той факт, що телефони з Android конкурують з iOS-пристроями, що підтвердили 89% респондентів в опитуванні. ЄК не врахувала і те, який вибір Android надає тисячам виробників телефонів і мобільних операторів", - заявив гендиректор Google Сундар Пічаї.

Компанія Google планує оскаржити рішення Європейської комісії про штраф у 4,34 мільярда євро за порушення антимонопольного законодавства Євросоюзу. Про це повідомляється в блозі компанії.

"Сьогодні Єврокомісія опублікувала рішення проти Android. В ньому ігноруються особливості бізнес-моделі Android, а також той факт, що телефони з Android конкурують з iOS-пристроями, що підтвердили 89% респондентів в опитуванні. ЄК не врахувала і те, який вибір Android надає тисячам виробників телефонів і мобільних операторів", - заявив гендиректор Google Сундар Пічаї.