21:01 / 31.05.2018 Наука и техника

Xiaomi представила смартфон зі сканером відбитків пальців в екрані

Пристрій оснащений напівпрозорою задньою панеллю.

Компанія Xiaomi представила преміальний смартфон Mi 8 Explorer Edition, оснащений напівпрозорою задньою панеллю і сканером відбитків пальців, вбудованим в дисплей. Як повідомляє dt.ua, пристрій обладнаний процесором Qualcomm Snapdragon 845, який виконаний по нормам 10-нанометрового техпроцесу.

Смартфон оснащений вбудованим датчиком відбитків пальців, аналогічним тому, який був представлений у нещодавно випущеному Vivo X21. Крім того, він має прозору задню панель, що дозволяє бачити деякі з внутрішніх елементів пристрою. Ще однією особливістю стало 3D-розпізнавання обличчя користувача для розблокування з використанням 33 тисяч точок обличчя. Крім більш точного розпізнавання, це дозволяє створювати анімовані емодзі.

Mi 8 Explorer Edition оснащений подвійною основною камерою з роздільною здатністю 12+12 Мп, 20-мегапіксельною фронтальною камерою, 6,21-дюймовим дисплеєм з обрізаною з боків верхньої рамкою. Смартфон буде випущений в форматі з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам'яті за ціною від 577 доларів.