15:07 / 27.04.2018 Наука и техника

Ford анонсував нове комерційне авто Fiesta Van

На виставці комерційних автомобілів у Бірмінгемі, Великобританія, компанія Ford уперше продемонструвала нову модель фургона Fiesta Van і нові технології мобільного Інтернету в автомобілі, що посилять провідну позицію компанії на європейському ринку автомобілів для бізнесу. Про це "Багнету" повідомили в компанії "Віннер Імпортс Україна, Лтд".

Приєднавшись до останнього покоління комерційних автомобілів Ford Transit, що включають моделі Transit Custom, Transit Connect і Transit Courier, фургон Fiesta Van позначає повернення компанії на ринок міських малолітражних фургонів із новою, провідною в цьому класі пропозицією.

Компанія Ford також оголосила про спорядження функцією мобільного підключення до Інтернету в автомобілі двох своїх перших комерційних автомобілів у Європі, запровадивши технологію з'єднання з мережею Інтернет через бортовий модем FordPass Connect, покликану збільшити продуктивність і зручність для бізнесу, в повністю оновленій моделі Transit Connect та в радикально модифікованій моделі Fiesta Van.

Серед інших ключових презентацій компанії на Виставці комерційних автомобілів були інноваційні рішення для міських перевезень, застосовані в гібридних автомобілях із підзарядженням від електромережі Transit Custom, що входять до експериментального автопарку в Лондоні, та концепція електронного сервісу для підвищення ефективності доставки на останній милі до дверей споживача. Компанія Ford також уперше продемонструвала нову модель Ranger Wildtrak X.

"Комерційні автомобілі з мобільним підключенням до Інтернету втілять нові вражаючі можливості створювати додаткову цінність для наших покупців; і те, що ми показуємо в Бірмінгемі, — тільки початок, — сказав Ганс Шеп (Hans Schep), Генеральний директор підрозділу комерційних автомобілів представництва Ford у Європі. — Маючи у своєму розпорядженні найпотужнішу за всі часи лінійку моделей, компанія Ford зосереджується на пропозиції найбільш ефективних рішень для перевезення товарів і людей у наших містах".

Ford є брендом із найвищими продажами комерційних автомобілів у Європі протягом трьох останніх років і наразі закріпив свої лідерські позиції у 2018 р., продавши 93 200 автомобілів із початку року по кінець березня. Це найвищі показники продажів комерційних автомобілів Ford за перший квартал від 1993 р.