10:08 / 16.06.2017 Наука и техника

Ford відкриває спеціалізований офіс у Лондоні

Ford оголосив про намір відкрити спеціалізований офіс Ford Start Stabilimento Innovation у Лондоні, який працюватиме виключно над створенням майбутніх мобільних рішень для впровадження у Європі,повідомляє "Багнет".

У новому офісі спеціальна команда висококваліфікованих фахівців Ford матиме можливість співпрацювати з компаніями світового класу в області цифрових технологій, провідними науковими установами та існуючими партнерами, оскільки її ціллю буде швидкий розвиток інтелектуальних мобільних рішень, які відповідатимуть потребам великих міст Європи.

"Місце розташування нашої команди, що швидко зростає, в центрі інновацій мобільності – Лондоні, має вирішальне значення для прискорення нашого навчання і розвитку нових технологій. Розміщення в Here East сприятиме більш тісному співробітництву та нестандартному мисленню, що необхідно для вирішення транспортних проблем у містах майбутнього",– розповів Стівен Армстронг (Steven Armstrong), виконавчий віце-президент і президент європейського, близькосхідного і африканського підрозділів Ford, на відкритті лондонського Tech Week.

"Наше нове місце розташування якнайкраще сприятиме розвитку існуючих партнерських проектів та дасть змогу спілкуватися із лондонськими талантами світового рівня у галузі цифрових технологій. Це матиме ключове значення, оскільки ми ставимо перед собою амбітне завдання стати світовим лідером у сфері мобільних рішень".

Новий офіс, який планується відкрити пізніше цьогоріч, розташовуватиметься на території центру Here East, який знаходиться в Парк Квін Елізабет Олімпік (Queen Elizabeth Olympic Park). Розташування в Лондоні також дозволить Ford бути ближчим до своїх найновіших існуючих розробок у цьому місті, а саме запуску проекту лінійки гібридів Transit plug-in, який планується пізніше у цьому році. У майбутньому на унікальній приватній системі доріг Парку Олімпік можна буде проводити випробування.

Генеральний директор Here East Гевін Пул (Gavin Pool) відзначив: "Here East – це унікальне місце, в якому простір та інфраструктура дозволяють підприємцям, глобальним компаніям та науковим співробітникам зустрічатися і співпрацювати з метою втілення новітніх технологій. Рішення Ford приєднатися до нашого товариства новаторів, стартаперів і технічних спеціалістів, і прагнення компанії знаходити ефективні мобільні рішення для міста, стане новою хвилею розвитку для всього центру.

На його території вже давно розміщується Університет Лафборо – постійний та найважливіший партнер Ford серед британських дослідницьких університетів, а також дослідницький центр Advanced Propulsion Centre (APC), з яким Ford працював над розробкою силових агрегатів, а цьогоріч – над удосконаленням гібриду Transit plug-in. Серед інших орендарів найновіші дослідницькі центри Plexal Innovation Centre та UCL Robotics.

Новий офіс у Лондоні стане ланкою світової мережі дослідницько-інноваційних центрів Ford, до якої також належать RIC Aachen в Німеччині та Ford Start Stabilimento Green Labs вПало-Альто, штат Каліфорнія, США.