11:51 / 14.06.2017 Наука и техника

На Фестивалі швидкості в Ґудвуді Ford представить Ford GT, гоночний Mustang GT4, цілком новий Fiesta та інші авто

Наприкінці цього місяця дорожній версія Ford GT вперше візьме участь в змаганнях під час Фестивалю швидкості в Ґудвуді 2017. За кермо автомобіля сядуть водії команди Ford Chip Ganassi Racing Енді Пріоль та Гаррі Тінкнелл, повідомляє "Багнет".

До Пріоля і Тінкнелла приєднається колега по команді Біллі Джонсон, який змінить свій звичайний гоночний Ford GT на грізний спорткар Ford Mustang GT4, щоб подолати складну трасу підйому на пагорб завдовжки 1,9 кілометра.

Зірка дрифтингу Вон Ґіттін-молодший цьогоріч також повертається до Ґудвуду за кермом Mustang RTR, щоб позмагатися в першому в історії фестивалю Чемпіонаті з дрифтингу на підйомі на пагорб.

Окрім, власне гонки, гості фестивалю зможуть відвідати стенд Ford в Ґудвуді і познайомитися з такими моделями, як цілком новий Ford Fiesta, вперше представлений у Великій Британії. Компанія також демонструватиме лінійку Ford ST-Line, джерелом натхнення для якої послужили моделі Ford Performance, а саме Fiesta ST-Line, Focus ST-Line, Kuga ST-Line, Mondeo ST-Line і новий вперше представлений S-MAX ST-Line.

Заходи в Ґудвуд Гаус (Західний Сассекс, Велика Британія) розпочнуться в четвер, 29 червня, разом із автосалоном Moving Motor Show, а Фестиваль швидкості триватиме з п’ятниці, 30 червня, до неділі, 2 липня.