13:00 / 23.02.2017 Наука и техника

Компанія Ford поділиться своїм баченням міста майбутнього і розповість про наступні кроки у сфері забезпечення мобільності та зв’язку

Під час Світового конгресу мобільних технологій у Барселоні компанія Ford поділиться власним баченням перспектив розвитку міст майбутнього, а також розповість про нові розробки у сфері забезпечення мобільності та зв’язку.

Кен Вашингтон, віце-президент підрозділу наукових досліджень та передового проектування Ford Motor Company розповість про "Місто майбутнього" 27 лютого о 09:30 за центральноєвропейським часом на стенді компанії Ford, зал № 3, стенд 3D21, виставковий центр Fira Barcelona Gran Via. Про це "Багнету" повідомили в компанії "Віннер Імпортс Україна, Лтд".

Після цього о 09:50 за центральноєвропейським часом Джессіка Робінсон, директор відділу рішень для міста і платформи Ford Smart Mobility, очолить обговорення на цю тему. До розмови приєднаються Джейн Риґаард, голова відділу маркетингу підрозділу передових мобільних рішень компанії Nokia, і професор Естев Алмірал з бізнес-школи ESADE в Барселоні. Модератором дискусії виступить Бінді Каріа (Bindi Karia), експерт з роботи зі старт-ап компаніями.

Дон Батлер, виконавчий директор відділу Ford Connected Vehicle and Services, о 13:00 поговорить з Філом Скіппером, головою відділу розвитку бізнесу підрозділу "Інтернет речей" компанії Vodafone на тему "Засоби зв’язку для автомобілів у місті майбутнього".

28 лютого о 15:00 за центральноєвропейським часом Скотт Лайонс (Scott Lyons) з відділу розвитку бізнесу та партнерських зв’язків підрозділу Connected Vehicle and Services компанії Ford of Europe проведе у залі M8 дискусію на тему "Майбутнє засобів мобільності". А 1 березня о 10:00 на стенді компанії Ford Стівен Армстронґ (Steven Armstrong), головний операційний директор компанії Ford of Europe поговорить з Дженсом Бароном (Jens Baron), продакт-менеджером компанії Waze, на тему "Переосмислення ідеалу: досвід старт-апів у руйнуванні шаблонів". Представникам засобів інформації, які бажають відвідати захід, необхідно звернутися за вказаними нижче контактними даними.

Гості зможуть проїхатися на електричній платформі Carr-E, відвідати демонстрацію електричного розкладного трицикла TriCiti і на власні очі побачити інноваційне рішення забезпечення мобільності в дії за допомогою засобів віртуальної реальності.