18:23 / 20.01.2017 Наука и техника

Елегантніший дизайн, більше передових технологій і підвищена динаміка нового Ford Mustang

Сьогодні компанія Ford презентує новий Mustang — світовий бестселер серед спортивних купе і найдосконаліший в історії компанії Mustang. Про це "Багнету" стало відомо з прес-релізу.

Ряд вдосконалень, зокрема нові технології та зміни в дизайні, надають власникам можливість налаштувати Mustang відповідно до власних вподобань, забезпечують підвищену динаміку завдяки потужнішим двигунам і новій технології підвіски MagneRide, а також пропонують нову цифрову панель приладів з можливістю індивідуального налаштування.

«Покупці по всій Європі продемонстрували свою любов до автомобілів Mustang, які завойовують фанатів у всіх куточках світу», — заявив Джим Фарлі (Jim Farley), виконавчий віце-президент і президент Ford Motor Company, відповідальний за регіони Європа, Близький Схід та Африка. «Новий Ford Mustang навіть краще відповідає очікуванням європейських водіїв завдяки оптимізації руху і керування, високотехнологічним характеристикам, зокрема технології допомоги водієві Pedestrian Detection, і найсучаснішій 10-ступінчастій коробці передач, яка забезпечує продуктивність і ефективність». 

 

  • Елегантніший дизайн: Новий Mustang виглядає більш спортивно завдяки новому дизайну передньої та задньої частини, який надає авто більш стриманого та скромного вигляду, а також покращує аеродинамічні характеристики.
  • Більше передових технологій: Новий Mustang оснащений такими технологіями, як 12-дюймова цифрова панель приладів, яку ви можете самостійно налаштувати на власний смак, режим MyMode з функцією запам’ятовування, який зберігає ваші попередні налаштування до наступного разу, коли ви сядете за кермо, а також нові функції допомоги водієві, зокрема, система виявлення перехожих Pedestrian Detection із передаварійним механізмом гальмування Pre-Collision Assist, які додають впевненості за кермом.
  • Підвищена динаміка: Вдосконалення потужного двигуна і цілком нова автоматична 10-ступінчаста коробка передач підвищують динаміку Mustang, а підвіска MagneRide забезпечує оптимальне керування; стандартний активний випускний клапан для Mustang GT дозволяє здійснювати повний акустичний контроль.