16:07 / 02.04.2012 Наука и техника

«Жага дизайну» разом із Russell Hobbs

Компанія Russell Hobbs, виробник дрібної побутової техніки для кухні, оголосила про проведення конкурсу для споживачів на кращий рецепт під назвою «Жага дизайну»

На створення конкурсу надихнув єдиний ансамбль і дизайн техніки в стилі хай-тек колекції Allure Russell Hobbs. Ця колекція здатна створити на кухні неповторну атмосферу, в якій захочеться приготувати найсмачніші у світі страви. Саме тому 1 квітня 2012 року на сайті www.ua.appetite-for-design.com розпочинається конкурс на найкращий рецепт.
Кожен понеділок буде оголошуватися щасливчик, який сам обере собі подарунок з колекції Allure Russell Hobbs (http://ua.russellhobbs.com/russell-hobbs-collections/allure/).

Для того, щоб виграти кухонне приладдя з колекції Allure, необхідно завантажити свій улюблений рецепт та його фото на сайт www.ua.appetite-for-design.com. Протягом 7 днів рецепт буде оцінюватися відвідувачами сторінки. А щопонеділка на головній сторінці конкурсу буде оголошуватися переможець, чий рецепт отримав найбільшу кількість голосів. Детальні правила конкурсу - в розділі «Умови» на сторінці конкурсу. 

Про компанію Russell Hobbs
Компанія Russell Hobbs заснована в 1952 році у Великобританії. Компанія виробляє дрібну побутову техніку, займає лідируючу позицію на ринку Великобританії в своєму сегменті і планомірно збільшує ринкову частку в інших європейських країнах. Головний офіс Russell Hobbs знаходиться в Манчестері. Відмінною рисою бренду є розробки в галузі інновацій, стилю і дизайну. В Україні продукція Russell Hobbs поступила у роздрібний продаж у жовтні 2011 року.