19:29 / 05.03.2021 Наука и техника

Ford розпочне виробництво Mustang Mach-E з затримкою

Після деяких затримок виробництва Ford намагається згладити ситуацію, пропонуючи клієнтам безкоштовну оплату та виплату готівкою, залежно від тривалості затримки. У той же час, продажі Mach-E починають наростати після повільного запуску в грудні.

Через раніше згадані затримки доставки, Ford надіслав лист, пропонуючи покупцям Mustang Mach-E "приватну пропозицію" готівкою в 1000 доларів США та 250 кВт-год безкоштовно. Це додається до вже існуючих 250 кВт * год зарядки, яку клієнти отримують від Electrify America з придбанням електричного позашляховика. Безкоштовна зарядка буде доступна в мережі FordPass. Деякі клієнти отримали майже ідентичний електронний лист, у якому відсутній аспект оплати готівкою, тому передбачається, що пакет компенсацій залежить від тривалості затримки. Клієнти, які вже отримали транспортний засіб, також мають право на винагороду і повинні зв'язатися зі своїми дилерами, повідомляє electrive.com.

Що стосується фактичної затримки, продажі Ford Mustang Mach-E у США починають зростати. У лютому компанія продала 3739 одиниць, що значно більше в порівнянні з січнем (238 одиниць) та символічними 3-ма в грудні минулого року.