17:31 / 09.08.2020 Наука и техника

Розкрито таємницю бездротової зарядки iPhone 12 (ФОТО)

Вбудовані магніти будуть автоматично вирівнювати смартфон так, щоб модуль зарядки знаходився строго навпроти котушок, що генерують електромагнітні коливання.

У ЗМІ з'явилися знімки чохлів, схожих на чохли для нового iPhone 12, передає unian.ua. Новинка була створена з розрахунком на бездротову зарядну станцію AirPower.

Саму зарядну станцію компанія Apple поки не випустила.

В чому суть новинки

Головною фішкою обох пристроїв є невеликі магніти, розташовані по колу. Таке розташування компонентів дозволить утримувати iPhone на поверхні зарядки при підключенні.

               Можливий чохол для iPhone 12 / Фото Sparrowsnews

Відзначається, що вбудовані магніти, за рахунок наявності сильного магнітного поля, будуть автоматично вирівнювати смартфон так, щоб модуль зарядки знаходився строго навпроти котушок, що генерують електромагнітні коливання.

Зарядна станція

Apple може повторно презентувати зарядну станцію AirPower. Раніше цей гаджет не пішов у серійне виробництво із-за проблем, пов'язаних з перегрівом використовуваних котушок індуктивності.

Чого чекають від iPhone 12

20 липня 2020 року стало відомо про те, що нові моделі iPhone отримають OLED-дисплеї з інтегрованим сенсорним шаром, їх вихід намічений на 2021 рік. Повідомлялося, що новинки будуть відрізнятися більш сучасними та тонкими OLED-дисплеями з інтегрованим сенсорним шаром.

Якщо у звичайних OLED-дисплеях сенсорна плівка прикріплена до екрана, то версія з інтегрованим сенсорним шаром є більш сучасною і тоншою у порівнянні з традиційними екранами.

Також повідомлялося, що в цьому році смартфони iPhone 12 будуть оснащуватися екранами діагоналлю 5,4, і 6,7 6,1 дюйма виробництва Samsung Display.

Презентація iPhone 12, імовірно, відбудеться у вересні цього року. Очікується, що не всі моделі iPhone 12 з'являться на ринку одночасно. Apple буде нарощувати виробничі потужності, тому деякі моделі з'являться пізніше.