20:35 / 28.07.2020 Наука и техника

Для мільйонерів випустять золоту PlayStation 5

В той час як Sony активно займається розробкою консолі PlayStation 5, її маркетингом, рекламою та іншими важливими питаннями, британська компанія з гучною назвою Truly Exquisite ( “По-справжньому вишукана”) вже анонсувала свою власну розробку. Основою для неї стане майбутня приставка PS5. Змінювати її зовнішній вигляд або внутрішні характеристики ніхто не стане. Замість цього її прикрасять чистим золотом і платиною, передає itechua.com.

Зовсім нещодавно Truly Exquisite оголосила на своєму офіційному сайті, що з виходом стандартної моделі вони випустять доопрацьовану золоту версію. Для різноманітності компанія вирішила випустити три різні оптимізації PlayStation 5: перша буде прикрашена найчистішим золотом з усіх існуючих – 24-каратним. Другу покриють більш витонченим матеріалом – платиною. Третю теж «прикрасять золотом», однак на відміну від першої, вже 18-каратним.

Звичайно, як більшість здогадались, всі без винятку аксесуари для консолі прикрасять таким же самим 24-каратним золотом з додаванням дорогоцінних каменів. Ціна на приставку і аксесуари до них в золотому обрамленні невідома. До самого початку продажів PS5 компанія ціни не оголосить, але, швидше за все, для тих, хто вже планує покупку золотої консолі, це зовсім не головне. Якщо кого-небудь з наших читачів зацікавила дана пропозиція, то оформити підписку на розсилку новин можна на офіційному сайті Truly Exquisite.