16:22 / 11.09.2017 Спорт

В Ірпені відбулася VI обласна спартакіада серед депутатів

Київською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за підтримки Київської обласної ради та Управління фізичної культури і спорту КОДА 10 вересня 2017 року в місті Ірпінь організована та проведена VІ обласна спартакіада серед депутатів обласної, міських (міст обласного значення), районних, сільських та селищних рад Київщини. Змагання ведуть свій відлік ще з 2009 року, і проводяться за участю народних обранців щороку.

У програмі спартакіади відбувалися змагання з 5-ти видів спорту: із шашок (чоловіки, жінки), шахів (чоловіки, жінки), настільного тенісу (чоловіки, жінки), дартсу (чоловіки, жінки) та перетягування канату.

Спортивне свято відвідало керівництво з Києва - заступник голови Київської обласної ради Володимир Майбоженко та начальник Управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв. Також вболівали за спортсменів-депутатів заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк та очільник фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Микола Жирний.

Поборотися за нагороди обласної спартакіади приїхало 13 делегацій з різних куточків Київщини. Це депутати районних рад Баришівського, Бородянського, Броварського, Києво-Святошинського, Рокитнянського, Сквирського районів, представники міських рад Березані, Білої Церкви, Броварів, Бучі, Ірпеня, та Обухова. Загалом участь в змаганнях взяли більше 150 учасників. У командній першості та загальнокомандному заліку команди були нагороджені Кубками та дипломами.

Найкращі результати продемонструвала команда Києво-Святошинського району і посіла 1 місце в загальному заліку. Другими стали депутати Макарівського району, а на 3 місця опинився представники районної рази Сквирського району. Перші місця в шашках посів Макарівський район, в шахах – Березань, в дартсі найвлучнішим був Бородянський район, в настільному тенісі переміг Києво-Святошинський район.

У перетягуванні канату найкращою стала теж команда ірпінських богатирів. У змаганнях з дартсу серед чоловіків переміг депутат Ірпіньради Петро Король. За Ірпінь, зокрема, змагалися депутати Коцюбинської і Гостомельської селищних рад, які згідно з умовами спартакіади увійшли до складу команди. Непоганий результат Ірпіня в загальному заліку – п’яте місце.

Володимир Майбоженко, Сергій Тимофєєв та Микола Жирний вручили переможцям спартакіади кубки та дипломи.

Спортивне товариство «Спартак» Київщини висловлює слова вдячності Ірпінській міській раді, відділу молоді та спорту Ірпінської міської ради, відділу культури Ірпінської міської ради за плідну співпрацю, високий професіоналізм, розвиток фізичної культури на Київщині, а також головам районних рад та міським головам , команди яких прийняли участь в обласному заході.