16:39 / 06.09.2017 Спорт

Сергій Тимофєєв привітав білоцерківчан з Днем фізичної культури і спорту в Україні

На честь святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні сьогодні, 6 вересня 2017 року в Київському академічно театрі імені Панаса Саксаганського в Білій Церкві відбулися урочистості за участю спортивної спільноти Білої Церкви та гостей міста.

В рамках свята нагороди та відзнаки всім небайдужим, хто зробив свій внесок в розвиток спорту Київщини вручала Валентина Коросько, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради. Це спортсмени й тренери, функціонери й державні службовці спортивної галузі всі ті люди, завдяки яким спорту бути. Своєю працею щодня, без права на вихідний ці люди доводять, що Спорт – справа нелегка, виснажлива й відповідальна!

Творчі колективи міста, яке ж свято без них, а саме працівники театру Саксаганського приємно вразили гостей музичними театральними постановками. Це танці і співи, опера й балет – продемонстрували білоцерківчани, що не тільки спортом багате їхнє місто. Особливо вражаючим був виступ шоу-балету з постановкою булгаківської «Майстра та Маргарити» та оперні співаки, які виконали всесвітньо відомі хіти.

Завітав в гості й начальник Управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв. Сергій Олександрович виступив з вітальним словом та нагородив подяками і почесними грамотами спортсменів, тренерів та спортивних діячів Білої Церкви та Київської області.

«За ваш вклад в розвиток фізичної культури і спорту Київщини Управління із задоволенням вручаю вам ці нагороди і бажаю нових спортивних звершень та здобутків на вітчизняній та міжнародній аренах для прославлення великої нашої рідної України» - привітав очільник Управління.

До нагороди були представлені мер міста Геннадій Анатолійович Дикий та представники Білоцерківської міської ради:

Бочаров Сергій Олексійович
Гейло Ігор Вікторович
Поліщук Дмитро Андрійович
Чмирук Сергій Дмитрович
Балясніков Володимир Матвійович
Гончаренко Юрій Анатолійович
Баляснікова Ольга Олександрівна
Корнієнко Володимир Васильович
Кривошеєв Олексій Анатолійович
Падалець Валерій Петрович
Павлюк Костянтин Миколайович
Челюбєєв Серафим Васильович
Коросько Валентина Миколаївна
Андрійчук Євгеній Юрійович
Гоменюк Микола Григорович
Качаненко Максим Ігорович