13:36 / 05.09.2017 Спорт

Нагородження веломарафонців "Київської Сотки 2017"

Ось і фінішували Четверті міжнародні велозмагання «Київська сотка 2017», промчавши шосейками Києва та області довжелезні 100 км.

Урочисте нагородження переможців і призерів веломарафону в категорії «Шосе» відбулося за участі Олександра Горгана, голови Київської облдержадміністрації та за сумісництвом учасника велопробігу та Сергія Харчука, ініціатора проекту та автора концепції велоперегонів «Київська Сотка» в Києві. І третій зірковий учасник церемонії нагородження – легендарний велогонщик Леон ван Бон, срібний призер Олімпіади в Барселоні, переможець велогонки Тур де Франс, Тур де Вуельта, Тур де Свісс та багаторазовий чемпіон Голландії з велоперегонів.

Відзначив почесними грамотами за розвиток велоспорту, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Київської області, за активну громадянську позицію, високий професіоналізм та сумлінну працю начальник Управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв. Нагороди отримали Сергій Харчук, автор концепції велоперегонів «Київська Сотка» та Ростаслав Гудилін, фінансовий та адміністративноий директор заходу.

З результатами перегонів можна ознайомитися на сайті «Київської сотки».