15:54 / 01.09.2017 Спорт

Свято 1 вересня відзначили врученням звання майстра спорту міжнародного класу Аліні Шух

У День Знань 1 вересня 2017 року Броварське вище училище фізичної культури радо зустріло своїх вихованців, їхніх батьків та гостей свята. Для 93 учнів цей день стане наступною сходинкою у довгій спортивній кар’єрі до нових вершин.

Серед почесних гостей на урочистій лінійці були присутні начальник управління з фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв, начальник Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Анатолій Ільченко, заслужений тренер України, державний тренер національної збірної команди з вільної боротьби Едуард Носадчий, вихованці училища – срібний призер Олімпійських ігор з плавання Олексій Бореславський, заслужений тренер України, заслужений майстер спорту України, триразовий чемпіон світу та десятиразовий чемпіон Європи з ушу Андрій Коваль.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Сергій Тимофєєв і вручив посвідчення майстра спорту міжнародного класу Аліні Шух.

«Від Київської облдержадміністрації кращі спортсмени Київщини та їхні тренери будуть нагороджені стипендіями Київської обласної державної адміністрації, вручення яких відбудеться 8 вересня під час святкування Дня працівників фізичної культури і спорту», - зазначив у своєму виступі Сергій Олександрович.

Олександр Чигирин, господар свята привітав усіх із початком нового навчального року та коротко відзначив успіхи наших вихованців, які і влітку напружено тренувалися та виступали у змаганнях. І дійсно, училищу є ким пишатися. Тільки у I півріччі 2017 року вихованці училища завоювали 269 медалей на чемпіонатах України та 17 нагород на міжнародних змаганнях. Троє вихованців – Аліна Шух, Аліна Акобія та Владислав Малихін виконали нормативи на звання майстра спорту міжнародного класу. Вісім вихованців стали чемпіонами та призерами чемпіонатів Європи та світу. Встановлено два всеукраїнські та один світовий рекорд.

Також привітав присутніх Анатолій Ільченко і принагідно вручив посвідчення майстра спорту міжнародного класу Аліні Акобії.
Не забули в училищі і про тих, хто боронить нашу країну, оберігає мирне небо та рідну землю від ворогів на східних теренах нашої держави. Вихованці поклали корзину з квітами до пам’ятника загиблим захисникам- броварчанам та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Ось і минула урочиста мить - пролунав перший дзвінок у новому навчальному році. Щиро вітаємо всіх вихованців, їхніх батьків та весь колектив училища з Днем знань!
 

Прес-служба Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації