10:39 / 15.08.2017 Спорт

На Київщині відбудуться змагання серед державних службовців до Дня Незалежності України

З метою популяризації та розвитку спорту серед державних службовців в Київській області 19 серпня 2017 року в місті Кагарлик відбудуться обласні змагання серед державних службовців, присвячені Дню Незалежності України. Загальне керівництво змагань здійснює Управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації. Організовує і проводить змагання сектор молоді та спорту Кагарлицької держадміністрації.

Місце проведення змагань: база Комунального закладу Кагарлицької районної ради "Фізкультурно-оздоровчий комплекс Кагарличчини", вулиця Стадіонна, 1.

Час проведення змагань: 19 серпня 2017 року. Початок о 10.00.

Про це "Багнету" повідомили в прес-службі Управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації.

Змагання проводяться з футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. До участі допускаються державні службовці Київської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій та територіальних органів центральних органів виконавчої влади Київської області.

Проведення таких змагань дає змогу зберігати та розвивати інфраструктуру видів спорту на Київщині, підвищувати майстерність спортсменів, відбирати сильніших спортсменів до складу збірної команди області для підготовки та участі у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд АР Крим, міст Києва та Севастополя. Також змагання ставлять за мету створення умов для тренувальної та змагальної діяльності спортсменів.