10:00 / 22.11.2014 Спорт

“Олімпійське лелеченя” на Оболоні - пропаганда олімпійського руху (ФОТО)

Наразі тривають відбіркові змагання в багатьох київських навчальних закладах, адже попереду міський фінал де на кону поїздка до дитячого табору для участі у фіналі Всеукраїнського заходу серед дітей та юнацтва “Олімпійське лелеченя”.

20 листопада  визначився переможець  ІІ етапу Всеукраїнського заходу “Олімпійське лелеченя” в Оболонському районі міста Києва. Про інформує Багнет.

До фіналу районних змагань вийшли такі навчальні заклади: школи №245, №226, №8, №239, № 104; гімназії №143 і “Потенціал”. Захід відбувався на спортивній базі Середньої спеціалізованої школи № 298.

Урочиста хода учасників змагань та державний гімн відкрили районні змагання найулюбленішого спортивного заходу серед дітей “Олімпійське лелеченя”. Вітали майбутніх чемпіонів член виконавчого комітету Київського міського відділення НОК України, перший заступник голови Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації  Сергій Тимофєєв  та стипендіат  КМВ НОК України  Рибальченко Наталія, а також представник управління освіти Оболонського району міста Києва  Ігор Грень.

Наразі тривають відбіркові змагання  в багатьох київських навчальних закладах, адже попереду міський фінал де на кону поїздка до дитячого табору для участі у фіналі Всеукраїнського заходу серед дітей та юнацтва  “Олімпійське лелеченя”. А це завжди нові друзі, нові враження та перемоги. Так, звичайно доведеться подолати не одну сходинку аби опинитись серед щасливчиків що відвідають справжнє дитяче свято спорту, але воно того варте.

Команди, одна за одною вправно долали естафету та змагались не на жарт за путівку у міській фінал. Отже, у запеклій боротьбі місця розподілились таким чином:

І місце – учні гімназії №143

ІІ місце – учні загальноосвітньої школи №104

ІІІ місце – учні загальноосвітньої школи № 245.

Переможці та призери заходу отримали дипломи та подарунки від Київського міського відділення НОК України. Всі інші учасники, а також і їх викладачі отримали дипломи за участь у ІІ етапі Всеукраїнського заходу “Олімпійське лелеченя”.

Також дипломи за підтримку та пропаганду олімпійського руху отримали  викладачі фізичного виховання які підготували команди для участі у змаганнях, а саме – викладач фізичної культури гімназії №143 Ружанська Оксана Віталіївна, викладач фізичної культури  загальноосвітньої школи №104 Федорченко Руслан Вікторович, викладач фізичної культури  загальноосвітньої школи № 245 Надельніков Олексій Петрович.

Київське міське відділення висловлює подяку директору спеціалізованої школи № 298 Папіренку Ігору Володимировичу, а також головному судді змагань  Сміновській Аллі Миколаївні та секретарю Білій Інні Миколаївні.