23:32 / 17.04.2020 Общество

Skype запустив сервіс онлайн-конференцій без реєстрації та може конкурувати з Zoom

Microsoft створив безкоштовний сервіс Skype Meet Now.

Під час карантину багато людей почали користуватися онлайн-конференціями Zoom, але після того, як усі відео сервісу потрапили у вільний доступ, Microsoft вирішила повернути собі втрачену аудиторію за допомогою нового сервісу Skype Meet Now.

Skype Meet Now - це безкоштовний і простий спосіб підключення через Skype без передплати, авторизації або навіть завантаження. Це оновлена веб-версія Skype з додатковими зручностями: постійні посилання, які можна додати до повідомлення або електронну пошту, розмиття фону, демонстрація екрана комп'ютера і навіть зберігати записи відеодзвінків у хмарі протягом 30 днів.

Для створення онлайн-зустрічі досить перейти на веб-сторінку Skype Meet Now, вибрати посилання "Створити безкоштовні збори" і отримати посилання для загальних зборів, яке можна відправити друзям. Термін дії посилання не закінчується і його можна використовувати повторно. Щоб провести веб-зустріч не потрібно встановлювати ніяких додаткових програм - все працює з браузера.

Також зловмисники не зможуть підключитися до конференції шляхом підбору комбінації ID-номера трансляції, як це сталося з Zoom.

ТЭГИ: