20:10 / 17.01.2018 Общество

МОЗ призначило координатора проекту зі Світовим банком

Сьогодні під час спільної наради МОЗ та Мінрегіону під головуванням віце-прем'єра Геннадія Зубко редакції стало відомо, що на посаду Координатора проекту МОЗ України зі Світовим банком "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» призначено Ткаченко Аліну Василівну. Про це повідомляє "Ура-Інформ".

Дану інформацію підтвердив заступник міністра Павло Ковтонюк: «Знаю Ткаченко як професійну людину, що має досить високий рівень компетенції для займаної посади. Під моїм керівництвом вона зможе побудувати ефективну і результативну роботу проекту Світового банку ".

Ткаченко Аліна Василівна - представник фармацевтичного бізнесу.
До призначення працювала в Санофі-Авентіс Україна керівником підрозділу з виводу препаратів на ринки та спілкування з державними органами.

У 2009 - 2016 працювала в AstraZeneca Україна  на різних посадах в тому числі директором з питань стратегічного розвитку.

У 2006 – 2009 Hoffmann La Roche, керівник бізнес-юніту

У 2004 - 2006 Елі Ліллі менеджер з маркетингу в Україні, Беларусі та Молдові.

Конкурс був оголошений в період новорічних свят. У підсумку участь у конкурсі взяли близько 10 осіб. Їм необхідно було до 10 січня 2018 р направити своє резюме в МОЗ.

Джерела в МОЗ стверджують, що фаворитом конкурсу була член команди заступника міністра Павла Ковтонюка – новопризначена Ткаченко А.В.