15:19 / 16.11.2017 Общество

Потрібна допомога 24-річному хлопцю, який бореться з раком

Привіт, мене звати Віктор. Колись я був звичайною людиною і ніколи не звертався до лікарів. Жив звичайним життям і надією батьків, так як офіційно в 22 став єдиним годувальником для батьків пенсіонерів це все було до одного моменту.

В лютому місяці мені поставили діагноз монобластний лейкоз (рак крові). В свої 24 роки це почути було дуже складно і трохи перевернуло мій світ. Та я вирішив не здаватися і почалося тяжке лікування. Проходження хіміотерапій яких на даний момент нараховується вже 5 та безкінечне здавалось би перебування в лікарні.

Та вдруге стало несподіваною новиною для мене це те що потрібна операція за кордоном це пересадка кісткового мозку від не рідного донора. Нажаль в нашій країні таких операцій не виконують і мене погодилася взяти на лікування турецька клініка, та рахунок за майбутнє лікування становить 110 000$.

Це надзвичайно велика сума за лікування для більшості звичайних українців. Саме тому прошу вас про допомогу так як навіть час зараз тут грає проти мене. Затягувати з цим зараз не можна. 

Не будьте байдужі до чого горя.