19:57 / 18.09.2017 Общество

Директора Львівської філії ДП Міноборони України "Техвоєнсервіс" "Львівський автомобільний ремонтний завод" взято під цілодобовий домашній арешт

Шевченківський районний суд м. Львова обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт строком на 60 діб директору Львівської філії ДП Міноборони України «Техвоєнсервіс» «Львівський автомобільний ремонтний завод».

Зазначимо, що 13 вересня 2017 року військова прокуратура Львівського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним посадовцем.

Грошові кошти в розмірі 12 тис грн призначалися за сприяння у вирішенні питання про надання суб’єкту підприємницької діяльності в оренду складських приміщень підприємства та підписання договору оренди.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання частини хабара в розмірі 3 тис грн та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).