17:09 / 01.08.2017 Общество

Рейдери Хомутинника та Бобова — Молошний, Горох та Панченко не дають селянам збирати врожай

Все почалось с того, що завдяки злочинній схемі рейдери-регіонали незаконно заволоділи агрофірмою «Авангард», що знаходиться в селі Осична Оратівського району на Вінничині. Подробиці рейдерского захвату описані в статті: «Ми прийшли від «партії регіонів» віджати вашу землю. Рейдери Молошний, Горох та Панченко орудують на Вінничині.»

Командир першої штурмової роти 24 ОШБ «АЙДАР» Володимир Хитрич, позивний — Бача – родом з Оратівщини був одним із пайовиків «Авангарду». Доброволець пройшов майже 3 роки війни. Поки він воював рейдери «віджимали» його землю. Про це повідомляє "КиївTime".

Легендарний командир Айдару «Бача» на картині (ліворуч)

Наразі легендарний командир Айдару повернувся на свою малу батьківщину. Повернувся працювати на своїй рідній землі. Але рейдери не дають працювати, ні йому, ні іншим пайовикам.

Селянам вдалося провести посівну компанію на своїх полях.
Але зараз, коли треба збирати врожай, рейдери не дають це зробити.
Аферисти з агрофірми «Корвет», це та фірма через яку здійснювався захват агрофірми «Авангард» — Молошний, Горох та їх спонсор Панченко, постійно проводять провокації.

Рейдери домоглися того, що поліція відкрила кримінальну справу проти Володимира Хитрича (Бачи), щоб дозволити «Корвету» без перешкод збирати врожай на «віджатій» землі.

Зупиняють техніку що збирає врожай, виводять свою техніку на поля. Привозять різноманітних «тітушок» які перешкоджають збору врожаю.

Селяни неодноразово писали заяви в поліцію, прокуратуру, навіть в СБУ. Виходили на мирний протест, але все марно. Поліція та прокуратура не реагує на злочинні дії рейдерів.

Комбайн рейдерів збирає зерно. Вкрадено 5 тонн пшениці. Заява в поліцію

Навіть допомагає їм.

Наприклад рейдерська агрофірма «Корвет» винайняла поліцію охорони для того, щоб вони супроводжували техніку яку вони «загоняють» на поля.

На резонне питання, на який підставі вони охороняють рейдерів, поліцейські відповідають, що в них буцім-то договір на «охорону громадського порядку» з фірмою «Корвет».

Показувати цей договір вони не хочуть. Та й великі сумніви, що може існувати договір з таким формулюванням.

Одного разу рейдери прислали спецпідрозділ «Сокіл» для розгону пайовиків. Героїв війни поклали обличчям в землю!

Цією статтею ми хочемо привернути увагу компетентних органів які зупинять рейдерів.
Не повинно відбуватися свавілля рейдерів в країні де перемогла Революція Гідності.
Анатолій Молошний, Костянтин Горох та Сергій Панченко – працюють від депутатів Бобова та Хомутинника. Вони неодноразово цим хизувались.

Хомутинник та Бобов колишні регіонали що голосували за «диктаторські закони». Деякий час вони ховались, боялися повернутися до своєї звичної діяльності. Але зараз відчули вседозволеність. Молошний вже заявляє, що «віджав пів України».

Рейдери працюють в зв’язці з поліцією. Наприклад, нещодавно вони привезли «порєшать вопрос» радника міністра внутрішніх справ — Михайла Апостола. А найнятий рейдерами «журналіст» зняв сюжет.