14:28 / 11.04.2017 Общество

Вічно вчорашні («шатуни»), які рвуться до влади

Пройшло три роки з часу трагічних подій Революції Гідності, але українці щоразу повертаються у роковини розстріляної «Небесної сотні», до того жахіття. І, парадокс, – там загинули молоді люди, патріоти України – «Героям слава! Герої не вмирають!»

Але й були інші молоді «люди», які так чи інакше підтримували і оспівували злочинну владу, зустрічались з Януковичем і його кливретами та купались в лоні привілеїв і преференцій цієї ж влади. І як описується в одному творі для дітей, наче відповідно магічним фразам «трекс, пекс, фекс», і далі (на крові?) будують свою кар'єру. Але постає питання, за які ж «заслуги» і «принади» тоді і тепер вони в фаворі?

Вони перефарбувались, їх пригріли на різних посадах впливові люди і тепер чекають свого часу «Ч».

А може це і є ті шатуни, які намагаються за чиєюсь вказівкою колобродити наше життя в Україні? Що ж, пропонуємо екскурс в минуле і судіть самі.

Фото 1.

Фото 2.

Фото 3.

Фото 4.

Фото 5.

https://www.facebook.com/illiakrotenko/posts/1453038831428078

Кілька фактів з біографії Артема Нікіфорова.

Був помічником народного депутата від Партії Регіонів Ігора Плохого у ВР 6-го скликання.

http://posipaky.info/mp/9523

Публічно захищав Табачника від звинувачень студентів.

Підтримував законопроекти "Про вищу освіту" Табачника в 2011-2012 роках.

http://www.univ.kiev.ua/news/3252

Останнє посилання - це особистий блог Нікіфорова (Скріншот зроблено).

Брав участь у зустрічах з колишнім президентом Януковичем та розхвалював його в телеефірі.

https://www.youtube.com/watch?v=_ljpYg_Ff9w&feature=youtu.be

Намагався, на користь Табачника, завалити законопроект "Про вищу освіту" групи Згуровського, розказуючи що законопроект писався без участі студентів.

http://www.svidomo.org/defend_article/6082

Я особисто, як студент на той момент, входив до робочої групи і брав участь в написанні законопроекту, на відміну від Артема Нікіфорова. В 2014 році цей законопроект став чинним законом.

Був організатором рейдерського захоплення Студентської ради Києва в 2013 році для того щоб, знову ж таки на користь Табачника, валити законопроект "Про вищу освіту" групи Згуровського.

«Не можу пригадати випадку, коли хтось із представників органів студентського самоврядування так зухвало і ганебно поводився. Збори ще не розпочалися, як до зали увірвалося 20—30 молодиків спортивної статури і захопили трибуну, фактично відбулося рейдерське захоплення. Що цікаво, більшість із них були представниками «Молодих Регіонів» — так описав виборчий процес Rustam Savransky.

За часів Євромайдану захоплена Нікіфоровим СРК засудила Євромайдан (текст відповідної заяви навіть розмістили на сайті МОН).

26 лютого 2014 року Нікіфорова з ганьбою вигнали зі студентських зборів в МОН за участь в переговорах "від імені студентів" з диктатором Януковичем та за проригіонівську позицію.

https://www.facebook.com/skronprotest/posts/815412365152267?hc_location=ufi

Наразі Нікіфоров є регулярним "політичним експертом" телеканалу "112"та NEWSONE, і продовжує свою деструктивну по відношенню до України діяльність.

Петр Босых для bagnet.org