16:39 / 06.10.2016 Общество

Нардеп Поляков подякував прем’єр-міністру за підтримку ініціативи щодо виділення коштів на капітальний ремонт доріг в Умані

Сьогодні Парламент підтримав зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік". Статтею 34 зазначеного Закону визначено: субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій бюджету м. Умані в обсязі 15 млн. гривень спрямовується на здійснення заходів з підготовки до відзначення 400-річчя заснування м. Умані, зокрема для проведення ремонту та реконструкції дорожнього покриття у межах міста.

Умань – місто обласного значення, центр однойменного району Черкаської області, одне з найвизначніших і найдавніших історичних міст України, найбагатше в Черкаському районі на історико-культурну спадщину. Умань відіграє важливу роль як транспортна автомагістраль, адже в місті перетинаються два міжнародні автошляхи.

Нажаль, не вдалося реалізувати важливий захід з проведення відновлювального капітального та поточного ремонту доріг у м. Умань до ювілейної 400-річної дати з Дня заснування міста, але не може не радувати той факт, що найближчим часом будуть відремонтовані:

- площа Перемоги;

- площа Конституції;

- вулиця Тищика.

Завжди працював задля забезпечення комфортних умов життя уманчан. На даний час спільно зі своєю командою проводимо роботу щодо включення до законопроекту про державний бюджет на 2017 рік здійснення видатків на проведення поточного та капітального ремонту інших проблемних участків доріг міста. Маю сподівання що через рік-два Умань стане справжньою родзинкою України та сучасним європейським містом!