17:20 / 10.08.2015 Общество

Підлеглі головного еколога області працюють напідпитку?!

Останнім часом ЗМІ сколихнула хвиля провокативної інформації щодо непродуктивної роботи Державної екологічної інспекції в Черкаській області. Тому громадськість вирішила провести власне розслідування найбільш резонансних питань. Зокрема, чи дотримується інспекція вимог користування земельною ділянкою по вул. Набережній, 40 та базою, яка за своєю статутною діяльністю повинна проводити відповідні перевірки зі збереження екології.

Активісти прибули на територію бази, де біля воріт гостей зустрів напівоголений чоловік у стані алкогольного сп’яніння,  який представився начальником охорони Петренком. Як пізніше стало відомо, це був ліпший друг начальника Держекоінспекції Миколи Клименка – Валерій Криворучко.

Представники громадських організацій шоковані присутністю на території державної установи працівників у нетверезому стані. З цього приводу вони офіційно звернулись до очільників обласної прокуратури, міліції та податкової інспекції з проханням відреагувати на факти неправомірної діяльності збоку керівника обласної Держекоінспекції Миколи Клименка та його підлеглих.

Відеоматеріали громадської експертизи додаються.