19:19 / 02.02.2015 Общество

2 лютого нагородили переможців конкурсу малюнків "Олімпійська листівка"

Головна мета творчих конкурсів – привернути увагу дітей до спорту, до здорового способу життя, розповісти про олімпійські цінності та ідеали.

2 лютого в Київській дитячій академії мистецтв, що в Оболонському районі міста відбулось нагородження учасників та переможців конкурсу малюнка "Олімпійська листівка".

Член виконавчого комітету Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України Сергій Олександрович Тимофєєв та стипендіат і працівник відділення Наталія Валеріївна Рибальченко, завітали до Київської дитячої академії мистецтв щоб вручити подарунки учасникам та переможцям міського етапу конкурсу малюнків "Олімпійська листівка".

Під чутким керівництвом педагогічного колективу Київської дитячої академії мистецтв та за сприянням ректору Михайла Івановича Чембержі -  12 юних студентів активно долучилися до олімпійського руху та взяли участь у конкурсі малюнків.

 Головна мета творчих конкурсів  – привернути увагу дітей до спорту, до здорового способу життя, розповісти про олімпійські цінності та ідеали та надати можливість через малювання, фотографування та написання творів (маються на увазі конкури фотографії "Київ - олімпійське місто" та конкурс творів " Олімпійський Київ") висловити почуття до спорту, бачення себе в ньому та навколо  – все це може стати гарним фундаментом для виховання не тільки спортсмена, а й доброї людини. 

Імена призерів та переможців: 

І категорія (діти 6-9 років)

І місце: Поділили між собою  Кіналь Поліна та  Шкумат Анна

ІІ місце: Ясенєва Єлизавета

ІІІ місце: Павлюк Софія

ІІ категорія (діти 10-14 років)

І місце:  Жиган Тетяна

ІІ місце:  Лаврентій Аліна

ІІІ місце: Федорчук Микола

ІІІ категорія ( діти старше 14 років)

І місце:  Поживіл Ганна

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у різноманітних творчих конкурсах. Долучайтесь до спорту - долучайтесь до життя!