18:53 / 10.07.2019 Шоу-биз

"Гідра" — у кінотеатрах України

Наш документальний фільм "Гідра" з травня 2019 року доступний глядачам з усього світу — його можна подивитись в iTunes, Prime Video, GooglePlay чи Vudu або купити диск у інтернет-магазині Amazon чи в одному із звичайних магазинів Baker & Taylor. А американські глядачі можуть переглянути фільм у провідних кабельних мережах США.

Нарешті українські глядачі можуть переглянути наш фільм у кінотеатрах: з цього четверга починаються покази "Гідри" у київських кінотеатрах "Жовтень" і "Сінема Сіті" та кінотеатрах мережі "Планети Кіно" по всій Україні — в Києві, Львові, Одесі, Харкові та Сумах.

Фільм розповідає про унікальну спецоперацію Служби безпеки України, яку в дев'яностих було проведено спільно із спецслужбами європейських країн та США. Це справжній детектив: стеження, погоні, робота під прикриттям, круті мафіозі, корумповані держслужбовці…

Фільм було створено на замовлення Держкіно України у 2018 році Міжнародним продюсерським центром "Фор-Пост" та американською компанією Rattapallax.

У кінотеатрі "Жовтень" фільм демонструється щоденно на сеансах 15:15 та 20:00. Квитки можна придбати у касах кінотеатру або на його сайті. Час показу може змінитися, тож слідкуйте за розкладами сеансів.

Запрошуємо всіх до кінотеатрів!

Трейлер фільму на YouTube-каналі "Фор-Пост": https://youtu.be/T7thJxoxXUk

Сайт кінотеатру "Жовтень": https://zhovten-kino.kiev.ua/

Кінотеатр "Жовтень" на картах Гугл: https://goo.gl/maps/RsMBBPr6zQ8diYLx6

Веб-сайт "Планети Кіно": https://planetakino.ua/

Веб-сайт "Сінема Сіті": https://cinemaciti.ua/ocean-plaza