14:42 / 09.05.2019 Шоу-биз

Світовий успіх компанії "Фор-Пост": наш документальний фільм "Гідра" — в Amazon, iTunes та GooglePlay!

Тож тепер його можуть подивитись глядачі з усього світу: або в iTunes, Prime Video (Amazon), GooglePlay чи Vudu, або купивши DVD- чи Blu-ray в магазинах Amazon та Baker & Taylor. А американському глядачеві фільм також доступний у 10-ти провідних кабельних мережах США.

Фільм "Гідра" — реальна історія про унікальну спецоперацію Служби безпеки України, яку в дев'яностих було проведено спільно із спецслужбами європейських країн та США. Це справжній детектив: стеження, погоні, робота під прикриттям, круті мафіозі, корумповані держслужбовці…

Головний герой фільму — генерал СБУ Володимир Тимошенко. Він був одним із керівників цієї масштабної операції, в результаті якої було ліквідовано міжнародний наркокартель, що виготовляв синтетичний наркотик "Екстазі", сировина для якого вироблялась на Черкаському заводі "Хімреактив". З України сировина через Польщу, Чехію, Німеччину та Бельгію потрапляла до Голландії, звідки вже готовий наркотик розповсюджувався по всьому світу.

Ідея фільму належала генеральному продюсеру — Олександру Дрізу, засновнику "Фор-Посту". Тарас Ткаченкo та Світлана Рудюк написали сценарій. А знімали фільм американський режисер Рам Девінені та оператор Артем Рижиков. Музику написав американський композитор Рене Верон. Над створенням фільму також працювали художник-постановник Ірина Шумейко та фахова продюсерська команда "Фор-Пост" — креативний продюсер Надія Грачова та лінійні продюсери Світлана Рудюк і Олена Дріз. А загалом у створенні фільму взяли участь понад 100 професіоналів. Дякуємо всім, хто допоміг нам зробити якісний продукт!

Фільм було створено у 2018 році Міжнародним продюсерським центром "Фор-Пост" та американською компанією Rattapallax на замовлення Держкіно України.

Такий міжнародний успіх став можливим завдяки нашій співпраці з одним із найвідоміших у світі дистриб'юторів відео — американською компанією "Gravitas Ventures".

Зараз ми ведемо перемовини з провідними українськими кінотеатральними мережами  щодо показу фільму "Гідра" на великих екранах. Вихід у прокат заплановано на осінь 2019 року.

А наприкінці року (одразу після кінопрокату), завдяки співпраці із генеральним телевізійним партнером проекту — компанією "1+1 Media", фільм буде транслюватись на провідних телеканалах України (звісно, в першу чергу на "1+1").

Вдячні щиро всім, хто вже привітав нас з цим успіхом!