19:04 / 19.06.2016 Шоу-биз

"Океан Ельзи" зібрав близько 100 тисяч глядачів на столичному "Олімпійському"

На столичному стадіоні "Олімпійський" вчора відбувся концерт в межах світового турне гурту "Океан Ельзи", пише "Багнет".

За посилених заходів безпеки на арену зібралися близько 100 тисяч глядачів, таким чином гурт побив власний рекорд.

На стадіоні булм запроваджені посилені заходи безпеки і навіть працювали приватні синоптики, які відповідальні за погоду над ареною. Проте, попри прогнози,  небо було ясним.

Концерт, як і завжди почався із затримкою. Святослав Вакарчук визнав, що просто запізнився на власний концерт. "Я запізнився через затори, які сам же і створив", - сказав він.

Київський метрополітен на дві години продовжив роботу через цей концерт. Вакарчук через соцмережі вже подякував за це, запевнивши, що тепер співатиме у своє задоволення і не дивитиметься на годинник.

Концертний тур "Океану Ельзи" розрахований на два роки. Він охопить, окрім міст України, Європу, Близький Схід і Північну Америку. На українських концертах Вакарчук готує сюрпризи для шанувальників. Так, у Харкові лідер гурту "Океан Ельзи" присвятив одну з пісень Надії Савченко. А у рідному для себе Львові Вакарчук заспівав кримськотатарською. 

Ми пропонуємо вам подивитися відео найяскравіших моментів концерту.