16:41 / 17.10.2019 Пресс-релизы

Ізраїль – Латвія

Ізраїльтяни мають досить примарні шанси на те, щоб випередити збірну Австрії на другій сходинці групи G. Букмекери зараз вже не приймають ставки на вихід з групи. Але, навіть за таких умов, господарі поля повинні здобути впевнену перемогу над латвійською збірною.

 

Ізраїль

Як я й прогнозував, «Синьо-білі» у минулому турі програли австрійцям із різницею більш ніж у один гол (1:3). Втім, гості відкрили рахунок на 34-й хвилині, але ще до перерви пропустили у відповідь. У другій половині гри Гінтеррегер та Забітцер реалізували свої моменти та принесли австрійцям четверту перемогу зі старту відбіркового турніру.

В учорашніх матчах лідери групи переграли суперників та збільшили відрив від переслідувачів. Польща вже здобула путівку у фінальний турнір, а австрійцям достатньо не програти Північній Македонії у наступному матчі.

Латвія

Латвійці зараз далекі від своїх найкращих результатів. Найвищим досягненням збірної став вихід до фінальної частини чемпіонату Європи 2004 року, де вона спромоглася відібрати очки у Німеччини, зігравши із фаворитом у нульову нічию. У порівнянні із попереднім рейтингом ФІФА «Червоно-біло-червоні» втратили п’ять позицій, займаючи поточне 139-те місце. Сьогоднішнім господарям поля підопічні Славіші Стояновича поступаються більш ніж п’ятдесятьма позиціями.

Усі сім матчів відбіркового турніру латвійці програли із загальним рахунком 1:24. Єдиний гол забили у ворота Північної Македонії у першому турі, та й той був записаний, як автогол. Попередній виїзд завершився розгромом гостьової команди австрійцями (6:0), а перший матч Ізраїлю програли із рахунком 0:3 (Зехаві відзначився хет-триком).

«Синьо-білі» виграли три попередніх зустрічі у збірної Латвії – у відборі до Євро-2012 двічі із рахунком 2:1 та вже згадані 3:0 у червні.

Перемога збірної Ізраїлю не викликає сумнівів. Єдине питання у бажанні господарів поля йти вперед та забивати якомога більше. Латвійці у поточному відбірковому циклі менш ніж у два голи не програвали. Гадаю, що наш матч завершиться із рахунком 2:0, 3:0 або 3:1.

Источник. Рейтинг Букмекерiв