00:03 / 09.10.2019 Пресс-релизы

Топ найсмачніших суші та ролів

Суші – найбільш відома японська страва із рису та дарів моря. В ресторані Орігамі суші представлені великим розмаїттям. Й поласувати ними можна не лише в стінах закладу: діє доставка суші Орігамі по всій території Львова. Взагалі налічується близько десятка видів цих японських страв: Макі, Темакі (конусоподібні), Нігірі (рис с одним шматочком риби), Гункані (овальної форми). В свою чергу, Макі діляться на: Хосомакі (монороли із трьох складників), Футомакі (великих розмірів і з комплексною начинкою), Урамакі (вивернуті рисом назовні). Розглядаючи меню, буває важко визначитись, які ж роли варто скуштувати першими.

Топ найпопулярніших різновидів

ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ОВОЧАМИ

  • У всьому світі верховенство тримають роли Каліфорнія і Філадельфія, завдяки тонкому поєднанню ніжного смаку та ситності. В ресторані «Орігамі» можна зробити вибір із декількох видів таких страв: Каліфорнія − Сяке (з лососем, авокадо і японським омлетом), Мангуро (з тунцем) і Кенсей (з копченим лососем) і Філадельфія – з тунцем.

КАЛІФОРНІЯ УНАГІ

  • Друге місце зайняли Унагі – суші з копченим вугром. Смакам гурманів пропонується декілька різновидів Унагі: Каліфорния Унагі, Унагі Темпура, Хотто Унагі (з авокадо й ікрою летючої риби), Маме Унагі (з авокадо, вугром та огірком). Такі роли не лише є гастрономічною насолодою, але й відзначаються численними корисними властивостями.

НІГІРІ “СЯКЕ”

  • А от Нігірі Сяке – це саме традиційні суші які готуються за всіма давніми канонами. В них відсутні нестандартні додатки, які так подобаються американським і європейським ласунам. Сяке – це спеціальним методом зварений рис і шматочок свіжого лососевого філе зверху. Згідно з класичними азіатськими рецептами, використовується лосось у сирому вигляді. Сяке беруть за допомогою паличок і злегка вмочують в соєвому соусі по краях. Вважається, що соєвий соус з імбиром знезаражують сиру рибу і роблять її придатною до вживання без термічної обробки.

МАМЕ ЕБІ

  • Ті, хто вже перенаситились звичними смаками ролів, частіше обирають вироби з багатьма інгредієнтами. Кухарі постійно створюють незвичні новинки, тому завжди можна розраховувати на отримання оригінальних смакових комбінацій. Великою прихильністю користуються роли с авокадо: Маме Ебі, Фелікс Хотате, Хотто Унагі – рол може бути приготований з вугра, креветки, морського гребінця, лосося. Авокадо нейтрально відтінює основний смак і підкреслить його своєю м’якістю.
  • Якщо страва подається в ролі закуски, доцільно надати перевагу моноролам Хосомакі. В складі цієї страви, крім норі та рису, є всього одна начинка (лосось, креветка, вугор, тунець). Сяке-Макі готуються с лососем, а Магуро-Макі - з тунцем.

Кращі суші у Львові

В суші міститься значний запас вітамінів, жирних кислот та інших елементів, необхідних для здоров’я організму. Вони допоможуть наїстись досита солідному мужчині, поласувати малюку і не втратити красу фігури юній дівчині, яка підраховує калорії. Професіонали в процесі творчих експериментів винаходять нові кулінарні шедеври, щоб задовольнити кожного поціновувача азіатських страв. Замовити суші в Орігамі можна в будь-який куточок Львова – свіжість, смак і доступні ціни приємно здивують.

Доставка суші по Львову від ресторану Орігамі

Готові страви ніколи не робляться наперед і не зберігаються – тому клієнти гарантовано отримують свіжі вироби високої якості. Команда кухарів починають приготування страв тільки після того, як було передане замовлення. Уже через годину (максимум – півтора години) після відправлення заявки клієнти можуть розраховувати на прибуття бажаних страв до дому чи офісу. Наявність у служби доставки спеціальних термоконтейнерів дозволяє передавати наїдки замовнику в такому вигляді, який був у них відразу по виходу з рук кулінарів.