10:28 / 12.04.2019 Пресс-релизы

Як приймати квартиру в новобудові?

Купівля і ремонт квартири в Києві - це досить серйозна процедура, яка вимагає певних навичок і знаній. Спеціалісти компанії «Альфа-проект» (https://pmg.kiev.ua/) готові допомогти в обох випадках, зробивши ідеальний ремонт в квартирі новобудови або побудувавши будинок вашої мрії, враховуючи всі ваші побажання. Але давайте розберемося, як правильно приймати квартиру в новобудові, щоб після підписання договору, не отримати «кота в мішку».

В першу чергу, вам потрібно обзавестись інструментом: ліхтарик, сірники, олівець, папір А4, висок і рівень, тестер для електрики, лампочку, табуретку, потужний електроприлад, крейда і молоток. Здавалося б, що це все зайве, але тільки при повному обмундируванні ви зможете дійсно перевірити рівень якості споруди.

Перевіряємо поверхні стелі, стін і підлоги

Спочатку потрібно перевірити, наскільки рівні і якісні поверхні, вікна та двері, а також потрібно перевірити інженерне і технологічне обладнання, щоб воно працювало коректно. Перше на що потрібно звернути увагу - рівність поверхонь. Перевірити це все ви можете за допомогою високу і рівня. Допустимої нерівністю є 5 мм, а вузли повинні бути рівними, щоб не завалюватися. Поверхня стін повинна бути без напливів і тріщин.
Покриття підлоги може мати певнимі нерівності, але без дефектів у вигляді тріщин. За допомогою постукування молотком, ви визначите наявність пустот, які можете помітити крейдою. Різниця в перепаді висоти підлоги повинна бути максимум 1-2 см, а всі кімнати повинні володіти однаковою висотою. Висота стелі повинна бути аналогічна, як і заявлена ​​забудовником.

Балкони, засклення кімнат, лоджій, вентиляція

Вентиляцію перевіряють за допомогою аркуша паперу і сірників. Якщо вентиляція буде працювати нормально, то листочок повинен прилипнути до грат, а полум'я відхилитися в сторону руху повітря. За допомогою рівня визначається рівність установки вікон. Вони повинні бути надійно закріплені. Всі зазори потрібно заповнити за допомогою утеплювача, який захищається за допомогою плівки. Скло не повинно мати тріщин.

Система опалення, водопостачання та каналізації

Обов'язково уважно подивіться на стики каналізаційних трійників, щоб виключити можливість течі. Обов'язково повинен бути простий доступ до систем. Коли перевіряєте опалення, обов'язково перевірте, чи належним чином прикріплені радіатори - вони повинні бути надійно закріплені до стінки і не мати ніяких пошкоджень. При перевірці водопостачання, перевірте тиск.

Електропостачання

При перевірці електропостачання, подивіться, наскільки правильно були встановлені розетки і вимикачі, наявність напруги в них. У комплектацію щитка повинен виходить лічильник, вимикач і УЗО. З метою перевірки здатності витримуйте систему високої напруги, підключіть потужне електрообладнання.

Допомогти прийняти квартиру і провести ремонт в ній, або побудувати житло завжди можуть фахівці компанії «Альфа-проект», вам достатньо просто перейти за посиланням: https://pmg.kiev.ua/ і оформити заявку на сайті, або зателефонувати нашому фахівцеві.