20:04 / 15.06.2018 Пресс-релизы

Квартири від забудовника у Луцьку: як вибрати житлоплощу?

Щоб купити якісне житло, що відповідає сучасним стандартам, необхідно звернути увагу на новобудови. При виборі сумлінного забудовника, слід пам'ятати, що не всі будівельні компанії забезпечують мешканців хорошою житлоплощею. Вибрати квартири від забудовника у Луцьку легко — достатньо звернутися до "Луцьксантехмонтаж №536".

Чому новобудови?

Вибір на користь новобудов дозволяє придбати квартиру від забудовника у Луцьку за прийнятною вартістю. Будь-яка нерухомість у новому будинку буде краще і надійніше, ніж відремонтована житлоплоща у давно побудованій будівлі.

Нові комунікації, сучасний ремонт і планування, облагороджена прибудинкова територія — все це можуть отримати потенційні мешканці, не переплачуючи за престижність будівлі або його розташування. Тому квартири від забудовника у Луцьку становлять великий інтерес, для тих, хто хоче отримати абсолютно нове житло.

Квартира від забудовника у Луцьку може відноситися як до економ, так и бізнес-класу. Така жилплоща може знаходитися у одній будівлі, тому вибір дійсно великий.

Переваги "Луцьксантехмонтаж №536":

  • ціни на квартири в новобудовах у Луцьку нижче, ніж ринкова вартість житлоплощі в побудованих будинках, оскільки забудовник дає можливість потенційним мешканцям заощадити на покупці нерухомості;
  • купити квартиру у новобудові Луцьку можна з урахуванням будь-яких побажань — вибір дуже широкий, від економ- до бізнес-класу;
  • відповідальне ставлення до роботи, завдяки чому всі проекти здаються в обумовлені терміни;
  • при будівництві використовуються виключно якісні будматеріали і сучасні методи, усі планування відрізняються підвищеною зручністю;
  • більшість новобудов розташовуються у хорошій транспортної доступності від основної міської інфраструктури.

ЖК Липинського

Зараз купити квартиру в новобудові Луцьку, яка ще тільки будується, можна, обрав один з житлових комплексів. ЖК Липинскього являє собою десятиповерховий будинок з квартирами економ-класу. Доступне стандартне планування з кімнатами від однієї до трьох. Комплекс знаходиться в десяти хвилинах їзди до центру міста. ЖК побудован за адресою: вул. Липинського 11.

Купувати квартири в новобудові Луцьку досить вигідно. Для кожної квартири встановлені броньовані протипожежні двері та металопластикові вікна. У вартість житлоплощі входять працюючі сучасні котли і радіатори, встановлені для обігріву приміщення. Будинок побудований з цегли із застосуванням сучасних утеплювачів. Всі під'їзди обладнані сучасними ліфтами, упорядковано спільний простір. Передбачено індивідуальне опалення.

Купити квартиру у новобудові Луцьку, яка знаходиться в ЖК, можна, вибравши одну з доступних площ:

  • однокімнатні від 50 кв. м;
  • двокімнатні від 80 кв. м;
  • трикімнатні від 100 кв. м.

Зараз ціни на квартири у новобудовах Луцьку тримаються в прийнятному і вигідному діапазоні.