17:52 / 17.02.2020 Политика

Разумков почав роботу з прочухана нардепам

Цього тижня Верховна Рада продовжить розгляд законопроєкту про ринок землі. Водночас народні депутати займаються у сесійній залі приватними справами, а не роботою.

Про це сказав спікер Дмитро Разумков на погоджувальній раді у понеділок.

"Непростий тиждень. Є законопроєкти, які перейшли з минулого пленарного тижня. Це, в першу чергу, законопроєкт про ринок землі.

Сподіваюся, робота Верховної Ради буде більш злагодженою, з більшою повагою один до одного. І, в першу чергу, до тих, хто нас з вами сюди делегував.

До мене як до голови Верховної Ради (звертаються. - Gazeta.ua), і ви про це теж чуєте. Людям незрозуміла поведінка народних депутатів у залі. І щодо кави, щодо їжі. І щодо того, що народні депутати достатньо часто займаються власними справами: то у телефонах, то ще в чомусь.

Підійшла вчителька і каже: "Я так само, як і ви, ходжу на роботу. У мене робочий день рідко коротший, ніж день роботи народного депутата. У мене немає часу, коли я перевіряю зошити, спілкуюся з батьками, дітьми, займатися власними справами. У депутатів часу трошки більше". Мені важко відповісти на це запитання", - сказав Разумков.

Спікер також повідомив, що у п'ятницю парламент заслухає міністра охорони здоров'я Зоряну Скалецьку. Також Верховна Рада розгляне звіт уряду.

"Надійшов звіт уряду. Найближчим часом він з'явиться на сайті Верховної Ради", - сказав Разумков.