15:26 / 10.09.2019 Политика

Київська влада намагається здійснити рейдерську атаку на школу для дітей з особливими потребами (фото)

Письменник Костянтин Коверзнєв вважає абсолютно профнепридатним керівництво КП «Благоустрій».

Як повідомляє видання Рупор, про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

За його даними, представники з контори КП «Благоустрій» прийшли до спеціалізованої школи №16 і вимагали від адміністрації школи «посунутися». Тобто в зв’язку з реконструкцією станції метро «Святошин» чиновники збираються забрати частину шкільної території.

«Напівадекватні чиновнички, хіба ви не знаєте, що школа спеціалізована і ви наїжджаєте на тих, кому важко самим захиститися? – обурюється Костянтин Коверзнєв. – Ви не знаєте, що площа земельної ділянки школи-інтернату встановлюється з розрахунку 150 квадратних метрів на одного вихованця, але загальна площа ділянки не повинна бути меншою ніж 2,2 гектари? Не знаєте, що державні санітарні норми та правила забороняють транспортний і пішохідний транзит через територію школи?

Який благоустрій можуть творити люди, які не тільки не читали закони «Про освіту», «Про охорону дитинства» тощо, але й не знають, що санітарний розрив до автомагістралі має бути не менший 150 метрів, а до дороги місцевого значення – не менше 30.

Очевидно, що спроба наїзду на школу засвідчує абсолютну профнепридатність керівництва КП «Благоустрій», яким незнайомі гігієнічні вимоги до влаштування спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів!»

ТЭГИ: