12:22 / 19.07.2019 Политика

Депутат Березкін злякався дебатів з молодою львів'янкою-кандидаткою

16 липня кандидат у народні депутати по 100-му виборчому округу Тетяна Добрянська покликала на дебати свого опонента - Станіслава Березкіна. Дебати мали відбутися 18 липня, але Березкін не прийняв виклик Добрянської, і зустріч опонентів не відбулася. Про це Добрянська написала на своїй сторінці у Facebook.

"Очевидно, він просто злякався молодої та освіченої дівчини... Як чоловік, як кандидат і як чинний депутат. Також абсолютно очевидно, що в нього немає відповідей на дуже прості запитання, які я підняла у своєму відео-зверненні", - пише кандидатка.

Березкін не прийшов на дебати тому, що йому нічого сказати, переконана Добрянська. 

"Березкіну немає чим пояснити свої шалені статки на фоні зубожілого 100 округу? Він не знає, за які та як зароблені гроші його донька купує Бентлі та син з невісткою подорожують фешенебельними готелями світу? У Березкіна немає пояснень, чому села Кіровоградщини без світла і води, без газу і медицини, без освітніх закладів і спортивних майданчиків... ?", - задалася риторичними питаннями кандидатка.

Але боягузливе мовчання Березкіна — це також відповідь, зазначила Добрянська.

"У першу чергу, відповідь виборцям на запитання чи варто втретє голосувати за таку людину і такого негідного представника у Парламенті", - пише вона.

Добрянська нагадала, що за два дні - 21 липня, день голосування. 

"Я запрошую Вас на дільниці і дуже прошу на цей раз не помилитися, бо Вашим дітям та онукам, які, можливо, зараз такого ж віку як і я, жити в Україні. 

А ми - молодь дуже хочемо народжувати, отримувати освіту, працювати і радіти життю в Європейській Україні. А тому просимо Вас сьогодні дати нам такий шанс!", - підкреслила кандидатка.

Нагадаємо, Добрянська була зареєстрована ЦВК  кандидатом у народні депутати по 100 округу. Вона родом зі Львова, приватний підприємець і кандидат економічних наук.