11:07 / 15.07.2019 Политика

Штаби Бориса Приходька почали роздавати гроші на Чернігівщині

На Чернігівщині, в 210 округу, повним ходом роздають гроші. На цей крок пішов штаб колишньогопершого заступника голови Нацбанку Бориса Приходька. В повідомленнях з соцмереж місцеві мешканці пишуть, що Борис Приходько скуповує голоси по 3000 гривень. Половину платять одразу, а другу обіцяють після перемоги.

Також, повідомляється, що в округ колишній банкір навіз сотні молодиків спортивної статури, які виконують ролі наглядачів та прикривають роздачу коштів. Кошти роздаються як на офісах, де об лаштовані штаби Приходька, так і по селах через старших побудованої мережі.

«Поліція поки мовчить і лише споглядає. Виникає враження, що все йде під їх пильним оком. За Бориса Приходька, якого в 210 окрузі ще два місяці назад ніхто і не знав, вже зараз готові голосувати місцеві запроданці. От вам і демократичні вибори при новому Президентові» - обурюється в коментарі Олена Скрипак з Козельця.

Нагадаємо, що Борис Приходько до 2014 року був першим заступником, а після Революції Гідності заступником голови Національного банку України. В серпні 2014 був заарештований за підозрою в розкраданні більше 2 мільярдів гривень. Але, через чотири місяці звільнений з під варти без внесення залогу.