21:36 / 18.06.2019 Политика

Від партії "Слуга народу" в Чернігові планують висунути кандидата, через якого президент почне втрачати рейтинг

Члени Всеукраїнського "Об’єднання добровольців" в Чернігівській області звернулись до Президента України Володимира Зеленського з занепокоєнням та попередженням, щодо ситуації, яка склалася навколо кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" у місті Чернігові Олега Семінського.

Зокрема, президента попередили про те, що він нестиме відповідальність за цього ймовірного нардепа, і саме він особисто втрачатиме повагу жителів Чернігова, якщо ця людина буде йти від пропрезидентської партії.

"Ви говорите про відкритість, про країну в мобільному і люди Вам вірять. Та те, що відбувається з відкритістю по висуванню кандидатів і кандидатури, які спливають, говорить про зворотні принципи, якими користуються ті, кому Ви довірили вести процеси", - обурились члени "Об'єднання добровольців".

"Нам стало відомо з публікацій в ЗМІ про те, що по Чернігівському 205 виборчому округу від «Слуги народу» буде йти Олег Семінський. Ця інформація повністю співпала після бесіди з представниками Вашої команди в Чернігові. Вони висловлюють своє обурення, але вдіяти нічого не можуть, через колуарність висування кандидатів", - сказано у зверненні.

"Об’єднання добровольців" попереджає, що в даному випадку не буде стояти осторонь і розводити руками, оскільки вони завжди займали принципову позицію в очищені влади і добивалися звільнення корумпованих посадовців Порошенка. Олег Семінський, на переконання членів "Об'єднання добровольців" і в сприйнятті більшості населення Чернігова, є саме таким фрагментом корумпованої влади, яку президент, ніби, прагне демонтувати.

"Якщо Вам не відомо, то саме Семінський за всебічної підтримки колишнього голови Чернігівської ОДА Куліча прихопив родовище кварцового піску в Чернігівській області під кіпрські офшори. Саме Семінський брав участь в оборудках з природнім газом за схемами Курченка. Саме Семінський був фігурантом тіньових схем в Нафтогазвидобуванні. То ж пане Президенте у Вас ще є вибір. Чи насправді очистити владу і країну від корупції та корупціонерів? Чи обставитися корупціонерами і потонути в їх схемах та бруді. Ми ж зі свого боку запевняємо Вас, що в разі висунення Семінського по Чернігову, прикладемо всіх зусиль, щоб він не потрапив до Верховної Ради і не ганьбив в ній Чернігів та всю країну", - підсумували активісти з об'єднання.