21:07 / 24.05.2019 Политика

Рейтинг Ляшка зростає завдяки критиці Зеленського, - експертна думка

Так вважає політолог Володимир Цибулько, який спробував проаналізувати заочні «дебати» між політиками.
 
Цибулько відмічає, які саме розбіжності в поглядах спричинили такий стан речей, і що саме Ляшко буде одним із основних критиків новообраного Президента.
 
«Персональна атака Олега Ляшка проти Зеленського дала відчутне поновлення уваги і до нього, і до його політсили. Це не лише зростання рейтингу, це нова суспільна дискусія про політичне лідерство. – наголошує експерт. - Ляшко має світоглядну вендетту до Зеленського. Бо Ляшко категорично проти ринку землі, в тойчас як у Зе - це програмна засада. А ще мовний закон, і тут також «війна» принципів».
 
Також політолог зауважує, що Президент включився в таку боротьбу.
 
«Зеленському поле для маневру розширити не дасть саме Ляшко, згадаймо його сміливий демарш на інавгурації! Ну, і про зроостання рейтингу Ляшка, таке зростання відбувається завдяки сміливій критиці Зеленського. І те, що Зе відповідає йому як може, свідчить про те, що Зеленський змушений включитися у боротьбу з лідером РПЛ», - підсумував Цибулько.
 
Нагадаємо, що починаючи ще з самої Інавгурації між Зеленським та Ляшком розпочалися протиріччя, першим поштовхом яких був перехід Президента на російську мову.