11:24 / 14.11.2018 Политика

Ситник сфальшував спецперевірку під час призначення директором НАБУ?

Перед призначенням на посаду директора НАБУ Артем Ситник сфальсифікував результати спеціальної перевірки.

Редакція ІНФОРМАТОРа володіє достовірними даними про те, що Артем Ситник вдався до махінацій під час проходження спецперевірки перед призначенням директором НАБУ у квітні 2015 року.

Наразі видання проводить журналістське рослідування, у рамках якого звернулося у державні інстанції та до народних депутатів для перевірки отриманої інформації.

Якщо підтвердиться, що Ситник сфальшував результати спеціальної перевірки, законність його призначення директором НАБУ буде сумнівною.

Як відомо, у 2015 році подружжя Ситників продало у Севастополі квартиру, не сплативши податки від отриманих доходів. Інформацію про продаж житла в окупованому Криму Артем Ситник не відобразив у декларації після призначення директором НАБУ. А перед тим, як очолити Бюро, за інформацією лідера Радикальної партії Олега Ляшка, Ситник сім разів літав на «консультації» в Москву.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР оприлюднив ексклюзивне відео, на якому теща директора НАБУ Артема Ситника, Алла Зюбіна зізнається, що ненавидить українців, Петра Порошенка вважає кровопивцею і заперечує присутність російської армії на Донбасі.