14:18 / 13.07.2018 Политика

У "Народному фронті" хочуть знати, про що Ситник розмовляв з Порошенком на "таємній зустрічі"

За словами нардепа Полякова, є обраний від уряду аудитор НАБУ, який повинен перевіряти, чим займається директор Бюро.

Народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков закликає аудиторів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) перевірити інформацію про "приватні зустрічі" директора НАБУ Артема Ситника.

Про це депутат сказав на засіданні парламенту, передає кореспондент інтернет-видання UA1.

"Вчора ми всі увечері бачили сюжет у передачі "Схеми", де в нічний час голова незалежного антикорупційного бюро Ситник їздив у приватний будинок до голови нашої держави на якісь таємні зустрічі, – сказав Поляков, звертаючись до прем’єра Володимира Гройсмана. – У мене звернення до вас таке: є обраний від уряду аудитор НАБУ, який повинен перевіряти, чим займається цей так званий незалежний антикорупційний орган, чому голова НАБУ отримує вказівки невідомо де і невідомо які, я думаю, дуже далекі від боротьби з корупцією.

На думку Полякова, було б доречно, аби аудитори НАБУ перевірили, "чим займається Ситник, що це за приватні зустрічі, і що на них вирішується".

Гройсман порадив нардепу напряму звернутися до аудиторів.  

НагадаємоСитник відвідував будинок, в якому мешкає президент Петро Порошенко у VIP-селищі Козині. Зустріч відбулася пізно ввечері 26 квітня.