14:52 / 29.01.2018 Политика

Народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков на Черкащині провів круглий стіл щодо ухвалення Закону України, яким РФ визначається агресором

29 січня у м. Черкаси в офісі ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» народним депутатом фракції «Народний фронт» Максимом Поляковим було проведено круглий стіл на тему: «Особливості державної політики із забезпеченням державного суверенітету України».

У круглому столі взяли участь представники міських та районних організацій ПП «Народний фронт» у Черкаській області, представники бізнесу та громадських організацій, активісти  Черкаського регіону.

Метою проведення даного заходу було інформування суспільства щодо ролі та значення прийняття надважливого Закону України 7163 «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях» та Закону України 7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей».

«Ухвалення законів  7163, 7164  – це історичне рішення із захисту національних інтересів України. Ці закони – прояснення правової позиції України щодо злочинів Кремля. Дані нормативні акти стануть підставою для розширення українських і міжнародних санкцій проти РФ, а також початком формування консолідованої правової претензії до Росії за усі збитки внаслідок агресії та окупації. Головне завдання зазначених документів – визнати Росію державою-агресором і притягнути її до відповідальності в міжнародних судах. Ми повинні нарощувати економічний тиск на агресора задля нагального припинення обстрілів та звільнення наших полонених, звільнення Криму та Донбасу!» – зазначив народний депутат Максим Поляков.