15:52 / 22.09.2017 Политика

Підозра Довгому покликана перебити медійний скандал сина Луценка, - експерт

Таку думку висловив політолог Петро Охотін, коментуючи той факт, що Генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру депутату Олесю Довгому, в наступний день, після виходу скандального відео від журналістів Радіо Свободи.

"Перебивання скандалів епатажними новинами уже стало практикою в українській політиці. Коли простіше запустити інформаційну галасливу хвилю, з метою відволікання уваги суспільства від проблем, а ніж пояснювати їхню суть чи причини виникнення" - вважає Охотін.

"Юрій Віталійович в своєму професійному минулому журналіст, тому гарно розуміє як працює медійна екосистема України, через що вміє вправно розібратися із розслідуванням, які для багатьох уже б призвели до відставки. А він просто поїде сьогодні у відрядження, запустить новий інфопривід, а після вихідних усе буде уже як наче б то нічого не сталося" - додає політолог.

Нагадаємо, на весіллі сина Генерального прокурора, співробітниками УДО було вчинено напад на журналістів, які намагалися організувати відео зйомку та продемонструвати факти використання державних ресурсів у приватних цілях сім'ї Генпрокурора.